Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2011 19:45 - Естествено уголемяване на половия член (само за мъже)
Автор: zelas Категория: Други   
Прочетен: 92672 Коментари: 18 Гласове:
11

Последна промяна: 27.06.2011 22:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всеки мъж иска половия му член да е поне малко по-голям. Дори и тези, които имат сравнително голям член си мислят, че може да е още по-голям. Проблемът, (ако това е проблем), е психологически, тоест наложен отвън. Истината е, че големият полов член може би действува възбуждащо на жената на външен вид и при първоначалното проникване, но женския оргазъм е преди всичко зависим от стимулацията на клитора, тоест размерът на члена няма голямо значение. 

Самият женски оргазъм е една енигма и е най-вероятно просто начин на жената да спре болезнения секс, защото всеки секс е болезнен за тялото, въпреки че масовата култура твърди обратното. Затова вече говорихме в темата "Болката наречена "оргазъм""

От друга страна, член който е съвсем малък, наистина може да не създаде достатъчна възбуда у жената. Така, че какво да правим?

В момента на пазара, има стотици химически препарати, които са създадени с цел експлоатиране на тази несигурност при мъжете. Те са скъпи и абсолютно неефективни, защото ако имаше поне едно лекарство, което работи то ще да стане много популярно и да се продава във всички магазини. Освен това, когато нещо струва пари, то винаги е фалшиво. Всички истински неща в живота са безплатни.

Двуяк подход

Ако въпреки всичко дължите да си повишите мъжкото самочувствие, има напълно естествен и сравнително безопасен начин да постигнете някакви видими резултати. Той е комбинация между начина на хранете и физическо упражнение.

Всеки мъж знае, че половият му член има способността да се уголемява в пъти в сравнение с размера в невъзбудено състояние, дори има случаи, когато става много по-голям от обикновенно. Защо е така?

Пенисът не е мускул, той е просто органна тъкан, тоест не може да се развие с упражнения за мускули и затова размера и степента на надървеност до голяма степен зависи от това, с какво се храните и отговорът е много прост - мазнини! Диетата ви трябва да е богата на животински мазнини и да ограничите до минимум въглехидратите под каквато и да е форма - захар, житни храни, сладки плодове като банани и т.н.

Защо тялото обича мазнини?

Ако мазнините бяха вредни за тялото ни, то нямаше да ги отделя за случаите, когато не ги получава достатъчно.  Ако мазнините бяха вредни то щеше да ги изхвърля и мазнините щяха да причиняват инфекция, която е всъщност детоксификация на тялото. Ако мазнините бяха вредни, то те нямаше да са ни толкова вкусни, нали?

Ето защо, когато се храните погрешно с малко количество мазнини, никога не може да ги стопите. Тялото ги пази, за всеки случай и се храни с лошото гориво - въглехидратите. А когато се храните с достатъчно мазнини тялото ви всъщност ще започне да ги използва за гориво, при условие, че има достатъчно кислород, който ще получите с активно спортуване.

За да произвеждате мъжки хормони, които ще повлият върху размера на члена ви, имате нужда от LDL холестерол, който докторите наричат погрешно "лош" холестерол.  Холестеролът е защитно вещество. Той е восъчно-растителен стероид (най-често слепен в мазнини), тялото ни го използва като форма на хидроизолация, както и като градивен елемент за редица ключови хормони. Съдържа се в нашия мозък, черен дроб, нерви, кръв, жлъчка, и във всяка клетъчната мембрана.

Мазнините в момента са демонизирани и не знам каква е точно причината, но е добре да се знае, че мозъкът ви е почти изцяло съставен от холестерол и ограничавайки си от него, ставате глупави и членът ви, по-малък.

Един много добър източник на холестерол е суровото, непастьоризирано мляко. Всеки грам мляко съдържа около 3 милиграма холестерол. След термична обработка на млякото обаче, холестеролът променя състава си и човешкото тяло не може да се справи с този вид холестерол, така че то се принуждава да произвежда повече от собствения холестерол, за да се справи с този истински "лош" холестерол. В САЩ е направено проучване, което е установило е, че суровото мляко понижава холестерола в кръвта, а пастьоризираното мляко го повишава.

Въпросът е, защо на пазара се продава само пастьоризирано мляко? Диета бедна на мазнини е една от причините за изнежването на младите мъже, тя ги прави по-страхливи и по-малко свободолюбиви, което също се наблюдава в днешно време. Нищо чудно, че в развитите страни потентността на мъжете намалява. Начин за контрол (опитомяване) на мъжете и намаляване на раждаемостта?

Дори и да не получите по-голям член, правилната диета ще подобри вашето здраве и вашата ерекция, което е наистина от голямо значение за жената, защото няма по-лошо от един голям но умалял член!

Древните българи много често са пили мляко директно от кобилата, която са яздили и са се славили със своята мъжественост и смелост. Това до голяма степен се дължи на суровото мляко и съм почти сигурен, че са били доста надарени между чатала, тъй като знаем, че тракийците например са имали над десет жени.

Една показателна статистика (картата по-долу, открадната от тук ), потвърждава тезата ни. Водещите страни в нея са Франция и Унгария, които са известни с кухни богати на животински мазнини. 

А тук може да сравните положението в световен мащаб. Водеща е Централна и Южна Африка, като традиционната кухня там винаги включва животински мазнини и месо, което е една от причините за доброто качество на зъбите при африканските негри.

image

Доене на пениса  

Начинът на хранене е добре да се комбинира с един вид упражнение, което ще стимулира притока на кръв към члена ви и ще го поддържа в добра форма. Този начин се нарича "доене на пениса", защото наподобява на доенето на вимето на кравата. Техниката е много проста, намазвате си ръцете с някакво смазващо вещество и с едната ръка придържате основата на члена ви с палеца и показалеца, които са като пръстен във формата на буквата О, или знака с ръка ОК. С другата ръка правите също ОK с палец и показалец и започвате буквално да доите члена си напред.

Има две неща, които трябва да спазвате задължително - 1. Да го правите бавно и ако получите ерекция, веднага да спрете, докато члена не е пак в отпуснато състояние. 2. Не прекалявайте с упражнението и не преуморявайте члена си. Във видеото е обяснено по-подробно.

Това упражнение е особено ефективно за млади момци между 15-20 години. За по-възрастните резултатите се постигат по-бавно и в по-малка степен. Техниката се е предавала от баща на син при арабите, които са живеели номадски живот и са имали достъп постоянно до сурово мляко.

Поддържането на половият ви член не е свързано само с секса, но и е благотворно върху цялото ви здраве, защото болестите с простата при мъжете се увеличават с всеки изминал ден. И помнете, мастурбацията не е нормално нещо за организма ви, и всъщност го изтощава изключително много и без нужда.

ВНИМАНИЕ: Техниките описани тук са само с образователни цели и резултатите или евентуални вреди зависят изцяло от това как ги прилагате. Образовайте се допълнително за да сте сигурни, че това е правилния подход за вас самите и най-вече ...

слушайте тялото си





Гласувай:
11



1. анонимен - Няма такова нещо като полов член.
27.06.2011 20:01
Няма такова нещо като полов член .
цитирай
2. zelas - Няма такова нещо като полов член. ...
27.06.2011 20:05
kentavur написа:
Няма такова нещо като полов член .


:))) Само когато стоим за по-дълго в басейна! :)))
цитирай
3. d3bep - Хахаха, като писа за уголемяването ...
27.06.2011 23:58
Хахаха, като писа за уголемяването на бюста мислех да те питам, нещо за члена немаш ли....

Отивам за свинска вратна пържола у месарницата.
Да я пека, или нема смисъл?
цитирай
4. zelas - Хахаха, като писа за уголемяването ...
28.06.2011 00:51
d3bep написа:
Хахаха, като писа за уголемяването на бюста мислех да те питам, нещо за члена немаш ли....

Отивам за свинска вратна пържола у месарницата.
Да я пека, или нема смисъл?


Само сурова, как иначе, да се събуди дзвера в теб! :))

Само не разбрах какво ти е смешно? Ето чети:

Factors That Affect Testosterone Levels in Men

DHEA: Dehydroepiandrosterone (DHEA) is a hormone produced from cholesterol that then follows one of two pathways, both involving two-step enzymatic conversions, to yield either estrogens or testosterone. Thus, levels of DHEA can have a role in determining levels of estrogen and testosterone, though DHEA alone is seldom enough to sufficiently restore testosterone levels in aging men.

Aromatase: One of the most important factors that affect testosterone levels and the ratio between testosterone and estrogen is the aromatase enzyme. Aromatase converts testosterone to estrogen, further depleting free testosterone levels and increasing estrogen levels.

Obesity: Obesity and associated hyperinsulinemia suppress the action of luteinizing hormone (LH) in the testis, which can significantly reduce circulating testosterone levels (Mah and Wittert 2010), even in men under the age of 40 (Goncharov et al 2009). In addition, increased belly fat mass has been correlated with increased aromatase levels (Kalyani and Dobs 2007).

The vicious circle of low testosterone and obesity has been described as the hypogonadal/obesity cycle. In this cycle a low testosterone level results in increased abdominal fat, which in turn leads to increased aromatase activity. This enhances the conversion of testosterone to estrogens, which further reduces testosterone and increases the tendency toward abdominal fat (Cohen 1999, Tishova and Kalinchenko 2009).

Sex hormone-binding globulin (SHBG): Most testosterone circulating in the bloodstream is bound to either sex hormone-binding globulin (SHBG) (60%) or albumin (38%). Only a small fraction (2%) is unbound, or “free”. (Morales et al 2010).

Testosterone binds more tightly to SHBG than to albumin (Henry et al 2002). Consequently, only albumin-bound testosterone and free testosterone constitute the bioavailable forms of testosterone, which are accessible to target tissues and carry out the actions of the essential hormone (Morales et al 2010). Thus the bioavailability of testosterone is influenced by the level of SHBG.

Aging men experience both an increase in aromatase activity and an elevation in SHBG production. The net result is an increase in the ratio of estrogen to testosterone and a decrease in total and free testosterone levels (Lapauw et al 2008). As will be discussed below, it is crucial that this skewed ratio be balanced.

Liver Function: The liver is responsible for removing excess estrogen and SHBG, and any decrease in liver function could exacerbate hormonal imbalances and compromise healthy testosterone levels. Thus it is important that aging men also strive for optimal liver function.

http://www.lef.org/protocols/male_reproductive/male_hormone_restoration_01.htm
цитирай
5. sande - Най-после истинско четиво като за хора!
28.06.2011 09:27
Пламене, много ме зарадва четивото ти.

Най-после ме светна защо съм толкова умен.

А и за "доенето" си го казал много хубаво.

Аз си го "доех" без да знам защо.

Абе, друго нещо си е науката.

Не се шегувам, говоря ти най-сериозно.


Поздрави от Пастух.

За нас класацията на картата не се отнася.

Тук не са идвали да ни ги мерат.

Което си е пропуск. Грешка.

Поздрави. Козирувам с левата ръка.

Защото десната ... нещо ми е изтръпнала.
цитирай
6. d3bep - Абе, да ти кажа, в тая насока - хор...
28.06.2011 11:54
Абе, да ти кажа, в тая насока - хормони, хранене и спорт, всъщност имам доста сериозен опит, по скоро мога да мина за поне познавач :) Не само теория за десетина години, но и практика за повече.
Това, коеот си написал за ДХЕА, няма нищо общо с големината на пениса. Дхеа е спортна добавка, масово използван прекурсор на тестостерона от любители.
Тестостерона и естерогена нямат такова значение, каквото си им приписал за пениса :) Ако имаха, на стероидните мъжкари щеха да са им най - големи :)

Без да говорим, че тестостерона по - скоро топи мазнините, отколкото образува.
И че идеята, че на негрите им е най - голям, защото ядат много мазнини и образуват такива, е доста далеч от истината :) Все едно Милко ги е писал тея работи... Познаваш ли го Милко?

И после, защо ти е голям пенис, след като няма такова нещо, като любов и оргазъм :))))
Така че темата е забавна, а който иска , да пробва, свинска вратна, мас, лой, дхеа... Между другото дхеа изобщо не е естествен продукт и всъщност пропагандираш нещо опасно.

Бих препоръчал вместо дхеа стандартни стероиди.
Защото при стероида взимаш хормон и дозираш.
При ДХЕА е рулетка.
Като прекурсор тя може да ароматизира и до тестостерон, и до естероген. Ралзика няма, освен в подредбата на веригата.
Колко - зависи от конкретния организъм, при всеки различно.
Т.е. играеш си на "хормонално тото".
цитирай
7. zelas - Тестостерона и естерогена нямат ...
28.06.2011 12:22
d3bep написа:
Тестостерона и естерогена нямат такова значение, каквото си им приписал за пениса :) Ако имаха, на стероидните мъжкари щеха да са им най - големи :)


Стефане, не си ме разбрал правилно, признавам, че заглавието е малко подвеждащо и сензациозно. Аз не слагам пълен знак за равенство между мазнини и голям член. Холестерола е необходим за образуването на мъжки хормони. Без достатъчно мъжки хормони, мъжките полови белези закърняват и започва растене на гърдите, например.

Освен това ударението тук е върху доброто функциониране на половият член, тоест добра ерекция, която води до по-голям размер при възбуда.

d3bep написа:
Без да говорим, че тестостерона по - скоро топи мазнините, отколкото образува.


Като специалист трябва да знаеш, че в самият пенис няма много мазнини. Струпването на мазнини е около него, така че е добре да не сме тлъсти, аз за "парадокса" на тлъста храна и не тлъсто тяло вече писах. Ако не приемаме достатъчно мазнини тялото ги отделя, за всеки случай. Това поне се надявам да ти е известно.

The vicious circle of low testosterone and obesity has been described as the hypogonadal/obesity cycle. In this cycle a low testosterone level results in increased abdominal fat, which in turn leads to increased aromatase activity. This enhances the conversion of testosterone to estrogens, which further reduces testosterone and increases the tendency toward abdominal fat (Cohen 1999, Tishova and Kalinchenko 2009).

d3bep написа:
И после, защо ти е голям пенис, след като няма такова нещо, като любов и оргазъм :))))


Не съм твърдял, че няма оргазъм, а че е болезнен за тялото. И отново подчертавам темата е по-скоро за поддържане на добро здраве отколкото секс.
цитирай
8. zelas - Като цяло искам да уточня за да няма ...
28.06.2011 12:32
Като цяло искам да уточня за да няма недоразумения - оптималната диета е - много зеленчуци (леко сварени на пара, за да не се натоварват стомаха), сурово мляко, прясно месо и животински мазнини и много активни упражнения и дълбоко дишане, за да се стимулира окисляването и разграждането на мазнините. Захари, сладки плодове и хлебни продукти никакви.
цитирай
9. zelas - Пламене, много ме зарадва четивото ...
28.06.2011 12:35
sande написа:
Пламене, много ме зарадва четивото ти.
Най-после ме светна защо съм толкова умен.
А и за "доенето" си го казал много хубаво.
Аз си го "доех" без да знам защо.
Абе, друго нещо си е науката.

Не се шегувам, говоря ти най-сериозно.
Поздрави от Пастух.
За нас класацията на картата не се отнася.
Тук не са идвали да ни ги мерат.
Което си е пропуск. Грешка.
Поздрави. Козирувам с левата ръка.
Защото десната ... нещо ми е изтръпнала.


Пастух е друга планета! :))
цитирай
10. mirogankov - Хареса ми прочетеното:)
28.06.2011 12:45
Но виж това с намаляване на ръкополагането не одобрявам всячески-хахахахаха
цитирай
11. zelas - Но виж това с намаляване на ръкоп...
28.06.2011 13:23
mirogankov написа:
Но виж това с намаляване на ръкополагането не одобрявам всячески-хахахахаха


"Ръкополагането" е като да източиш половината резервоар на колата и да искаш пак да измине разстояние като с пълен резервоар. Производството на сперма изисква много енергия и много материали, които ако липсват в храненето, тялото ще си ги набави от другите части на тялото.
цитирай
12. анонимен - odvt louboutin y wtypq xpdfp
22.10.2012 02:42
yqeev <a href=http://frdesacvuittonnmagasinn.info>louis vuitton sac</a> pzubds <a href=http://frdechaussuresloubutinnmagasin.info>chaussures louboutin</a> irpxi http://frdeabercromfitchmagasinn.info qt aqm http://frvpolosrallphlaurendesoldes.com
цитирай
13. анонимен - http://michaelkorsbagsxoutletstore.webeden.net/ kqfoum ttcdl
28.10.2012 21:53
yrqlfj <a href="http://www.jpzmonclairsonlines.com/">http://www.jpzmonclairsonlines.com/</a> faglobru <a href="http://coachbagsxoutletstores.webeden.net/">coach outlet store</a> joxbyme guvtrdp tlymn Блог за саможивци :: Естествено уголемяване на половия член (само за мъже) dhujtti
цитирай
14. анонимен - muvvaicu fpgimaru http://www.froloubutinnmagasinn.info/ blcmukrl yvkhop
29.10.2012 00:01
smgic dbkuf <a href="http://www.froloubutinnmagasinn.info/#1653">http://www.froloubutinnmagasinn.info/</a> ydviay Блог за саможивци :: Естествено уголемяване на половия член (само за мъже) ftvpnpj <a href="http://www.frosacslongchampmagasinn.info/#6680">sac longchamp pas cher</a> idtrdny oipvv
цитирай
15. анонимен - Shoe lifts
29.10.2012 16:26
Shoe or heel Lifts are an amazingly successful addition to a podiatrist's armory and have assisted countless individuals but no healthcare practitioner who values their patients safety would ever advise their use throughout sporting activities exactly where motion is critical
<a href="http://wiki.jones.dk/HeidiWa">heel lifts</a>
http://world-share-online.com/read_blog/67351/the-benefits-of-heel-lifts-for-men
цитирай
16. анонимен - ofhaphj seitfzpp zyblk http://www.frznorfacemagasinnenligne.info/
29.10.2012 20:46
Блог за саможивци :: Естествено уголемяване на половия член (само за мъже) seufsy zmnbzva uikkgi п»ї<a href="http://www.frmloubutinnchaussuresoldes.info/#6119">http://www.frmloubutinnchaussuresoldes.info/</a> oqqvgnis <a href="http://www.frmabercromfitchmagasinn.info/">http://www.frmabercromfitchmagasinn.info/</a> flgkzpu gjorz
цитирай
17. анонимен - http://www.ukipoloshirtsbyralphaluren.eu/ lfumde dxwmk
31.10.2012 02:09
Блог за саможивци :: Естествено уголемяване на половия член (само за мъже) iqlwoe tsoyhcf icbbyg <a href="http://www.ukiralphlaurenshirtsonlines.eu/">polo ralph lauren sale</a> iisok hksatyus <a href="http://www.ukimulberriesbagsonline.eu/">mulberry outlet</a> gzwecgs ancyt
цитирай
18. анонимен - http://www.frmloubutinnchaussuresoldes.info/ bimggd bgodzj
01.11.2012 04:11
fdpuz ckzme <a href="http://www.frznorfacemagasinnenligne.info/#8380">north face paris</a> uhzwy tzuxnk Блог за саможивци :: Естествено уголемяване на половия член (само за мъже) pionutq <a href="http://www.frodoudounesmagasinn.info/#9044">doudoune moncler pas cher</a> vewhuig dszdy
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zelas
Категория: Други
Прочетен: 5784648
Постинги: 820
Коментари: 7388
Гласове: 4981
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031