Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2014 18:16 - Охо, пък аз съм бил злонамерен
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 9381 Коментари: 23 Гласове:
6

Последна промяна: 18.02.2014 18:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За блогърите с кървави и кафяви оттенъци в предпочитанията си аз, блогърът наричащ се dobronameren, съм точно пълната противоположност на ника си, т.е. съм злонамерен. 

Защо? Не ги псувам, не «пърдя», не «пикая», не им «пращам мерилина» (техни изрази) отгоре им, както те се изразяват спрямо мен. Аз не използвам заплахи за смърт срещу своите идейни противници за разлика от тях. Ако пледирам за съд, то е само за онези, които са извършвали престъпления срещу другояче мислещите българи, а не заради защитавани от тях със слово и пример идеи. Последното е напомняне, че и днес има комунисти, които убиват, за да осъществят мечтите си. Но тогава защо Те ме приравняват на тях?

Защо наистина? Отговорите накрая. Сега - фактическият материал.

Чуйте „квиченето“ им (техен израз) по мой адрес на някои от най-изявените.

Ok 3223:

07.06.2013 Стига си квичал бе ...ГРОБАР. Мноогу думи, маалко мисъл ... Твоето е типична костовистка, ДеСеБ-арска наглост. Да ти нямам тъпата и изтъркана еврейска логика. Да те ... и езуита дървен.

25.06.2013 Ега те и педала. Та галфон, като твоя милост мрази народа български, за които си едно нищо, и му е през оназ работо от твоята омроза. На грохнал беззъб пес, който само лае, а не може да хъпе.

04.09.2013 Пискова не пише цинизми, интелигентна жена е. Много нещо не ми допадат в нея, но има позиция и я защитава. Това, че се застъпва за Дърева, въпреки разликите в партнагласите им, и прави чест. Защото Дърева като човек и публицист е голяма работа, друга като нея няма.
За разлика от дъртия, мръсно син катър ДОБРОНАМЕРЕНИЯ, който като дърта селска тетка е написал цял махленски партдоклад от клюки и гнусни лъжи, и ни го сервира тук, без капка срам.

02.11.2013 Мама ти ГЬОБЕЛСОВИДНА. Значи не даваш никои да опонира копеле. Платено прескъпо гъзарче-ГЕРБЕРАСТ, НАЕТО ДА ТРОВИ ДУШИТЕ НА НАИВНИ БЛОГЕРИ. Не си никакъв пенсионер, а наемник. Не си и сам, а сте екип от платени от държавната субсидия активисти на ГРОБ и БОКО тиквата.

02.11.2013 Бива те по разказите ... Не знам как си изкарваш, и си изкарвал лебо, но си прекалено обигран за прозт даскал. Та така ...Само в политиката куцаш с двата крака. Сигур корено ти е такъв, защото знайно е от всеки, че гърбиците се лекуват само с ДЪРВЕН БАЛТОН.

04.11.2013 Глупак ... А с дървени балтони българският народ награждава особено заслужили, още от време оно, когато му дойде времето.
А то идва с бързи крачки, защото ножа му е опрял на кокъла ...
Защото, инак изчезваме като народ и нация ...

05.11.2013  ОТ ИСТОРИЯТА НАША И НА СВЕТА.Нима отричаш правото на българският народ да награждава достойните си синове, и да наказва безпощадно предателите и гробокопачите на майка България.
Та това е свещено право на всеки народ, който се бори и иска да оцелее в този без скруполи, и жесток Глобален свят.

01.11.2013 Ама си картинка ... Нарисувана, платена и подплатена, от КОЙ? Саамо ВМИР - исания ти приглася на Брътвежите. Краставите магарета от дялеч се подушват ... Значи си от същата "добронамерена" кочина ... Как ти плащат? На дума или пост ... Отдавна си ЯСЕН НА ВСИЧКИ. Докато България не се отърве от подобните на теб, бял ден няма да види!

Turb04

07.09.2013 Пич, кой ти е казал, че ти се единствения прав на този свят, та искаш хората да пишат и мислят онова, което ти се ще на теб? Значи ти можеш да лепиш етикети на хората - кой бил с капаци, кой бил тарикат, пък ти да си недосегаем. И по каква причина? Щото си много убав и умен? Умен човек не спами и не реве като вдовица за ... сещаш се.

dolce

25.09.2013 ясно е че не харесваш така Наречения Народен съд. Е няма лошо. А пък не харесвам предходящото управление избило 6 деца ей тъй за каф палило къщи, интернирало, било, ебало, държало се като окупатор в родната си държава. За какво да жаля /сигурно ти имаш защо/ някакви помагачи на Хитлер? Защо да оправдавам тези които без съд и присъда в името на "някакъв цар" безчинстваха? Сега зад вас е "демоктаратичната циониска" Хамерика, е добре но колелото се върти и когато се обърне познай какво ще стане? Сега вие сте силни вие колите и бесите пак, поругавате МОЯТА БЪЛГАРИЯ но ще дойде ТО ВРЕМЕТО когато ако не вие децата ви ще плащат!

5.10.2013 па що си мислиш че ме е страх? Просто ненавиждам цялата измет демократична която докара цветуща българия до просешка тояга. Не тебе лично не ги приемай толкова лично нещата.

vencivaleri1951

08.10.2013 Като гледам обаче какво се прави от 90та насам мисля си, че един 9ти септември си е направо нужен.  Мамка му ... Сериозно, има от какво да се страхувате подобните на теб и ВМИР-ирисания. Наистина, може да ви отреже главите един ден... българският народ. Заради заслугите Ви, за неговото унищожаване като народ и нация, за заробването му и докарването му до днешното просяшко състояние. Така се е постъпвало с всички пети колони, навсякъде по света, така ще се постъпи с тях и в бъдеще. Това е в природата на нациите, за да оцеляват. Така нареченото, обезпаразитяване, периодичната ликвидация на паразитите завъдили се в определена нация, с профилактична и лечебна цел,което е необходимо и здравословно за доброто здраве на всяка нация. От това ли те е страх, безбожнико. Такива като теб продадоха БГ за пачки в зелено, и сега някои ги треска тресе. От революциите, към които върви с бързи крачки светът.

08.12.2012 Никой не помни и "лъвчето". Виж "сърпа и чука" ще се помнят. И от теб дори защото най малкото са забити дълбоко в някои от съкровенните ти части.

blackpredator

04.09.2013 Хаха, дУбре!Много дУбре!!! Точно почти, като Питагоровата теорема. ;)) Педалска работа е това с педерацията а обясни каква е разликата между теб и пискова? д"еба....:(

26.11.2013 Тоя пИдал, направил България на Кауфландия. Вместо нация българи, нация мизерни аутсорсинги... Защото аутсайдери като теб избират...Филчовци, Бойковци... Държавата все ще е аут...:(

01.11.2013 Чеки да ти обясня инженере  При теб дименсиите са крачки. Няма сантиметър, няма милиметър. Въобще координатната ти система е Обла. Не кръгла, Обла. Поне да беше геоид, все щеше да има някой радиан... Абе толкова си инженер, колкото Хопа, вечно в овулация, може да зачене мисъл...

Chavdar01

05.02.2013 О-О-О,ЗАЩО НЕ КАЗВАШ ЧЕ СИ БОЛЕН ГЕРБЕРАСТ! КОЛКО ТИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ИЗРАЗЯВАШ МНЕНИЕ?! ЗНАМ ЧЕ НЯМА ДА ПУСНЕШ ТОЗИ КОМЕНТАР ЗАЩОТО ИМАШ ФИЛТЪР(ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕН)НО ПОНЕ ШЕ ГО ПРОЧЕТЕШ И ЩЕ ТИ СЕ ИЗЯСНИ МОЯТА ПОЗИЦИЯ,А ТВОЙТА ЩЕ Я ВИДИМ КАТО ПАДНЕТЕ ОТ ВЛАСТ?!

theeconomist

31.10.2013 Mерхаба, олсун Добри...... Я не се превъзбуждай толкова....че здравето е едно, а с тая пенЯ на уста ми мяНзаш на лабилен .....

27.02.2013 Май не те четат много. И от това имаш колики? Свиркай си!

8.11.2012  Виж пич, сигурно тебе те боли! Като не ти харесва написаното, файрум! Ако още веднъж се обърнеш към мен с "тоя", заминаваш по камениновите тръби във фекалната канализация.

sistemite

30.11.2012  Колега, Добронамерен..... ако не се лъжа обстоятелствата.... След като е така, то не остава друго за "ядене" от сините, за това пък Ваш ред е да го фекализирате - окончателно в политическата канализация.

marknatan

14.09.2013 добронамерено сега черпи едно дупе да разбереш на фцата серафимка ли и е по-голямо пузнанието иле от мойто болиииииии

анонимни

6.03.2012 да ти е сладко от целунатия Борисов задник.

07.06.2012 батка ,тъп си като на индийски слон гъзъ

02.11.2012 ДОБРОНАМЕРЕН ЛИ Наистина е добронамерен, като жанчо Виденов. Само дето името му Го няма, щото навик няма, да се легитимира. Ама гледа и коментирва. Бива си Го Келеша. Слухар, че и повече.

02.11.2012 Добри-намерен Чета си, по името ми Сашо Радев и мед ми капе. Щом такива, като мен, от Трудовата интелигенция ТАМ, ги лагат до Григор Лилов, Велизар Енчев, Касабов и прочия значи, че и ние даваме нещо на свето. На ТВ демек, в залеза на Аналоговата ТВ. И все пак този кУментар е Дижитъл. Начи авангардна тиШнология. Ставаме за мърша тогИва. За храна - папане на Добронамерените хиГиени. И все пак написаното си остава и Яс сУм горд. Как си ти другарю ДОБРОНАМЕРЕН нелегал. Май и за ченге не ставаш, щото Ти е у шише. Ама Тва няма голяма Начение, щото написаното остава и то на Джигитал....И се носи по ефира, во веки веков и до амина, до година.... Па прощавай Д...благодаре ти е Сашо Радев, че го почете и го Киризиш, от немай къде... Хиляди поздрави и един ПО-ЗДРАВ, от Сашката Радев - ДИВ ДЯДО

02.11.2012  ПИТАГОР . Тоз мЛого пита. Начи е питагор....А може би и доносник. Поисках му паспортЯ, поиска ми Гу и той. Тогиз сЯ договедих, че....
С ПО-ЗДРАВ от Сашката Радев - ДИВ ДЯДО

02.11.2012  АЛОУ У У. Ало Босия Добронамерен, обажда се Голата Добронамерено..... ПОІЗДРАВ от Сашката Радев - ДИВ ДЯДО

24.06.2012 Измъчени блянове на слабо информиран човек

kostadin

03.07.2012 Е,явно не си могъл да се възползваш от представителната ни демокрация .И член на ЕС станахме и валута свободно си обменяме ,пием кола и пак не си доволен.Абе човече сигурно притежаваме една от най- мощните полизии в света ,браним интересите на демокрацията даже и на другия край на светаДаже си имаме глутници от бездомни кучета и все още няма радост в думите ти .Жалко ,че и така ще си отидеш недоволен от страната ни .А народът ни пърха с новопоникналите крилца на щастието дарено ни от Боко Не знтам какво ти трябва още Може би искаш баретите да те приберат

neshin

01.11.2011 Тук виждам писанията на един кон с капаци. Който внушава омраза към определени хора с различно от неговото мнение, с просташки език и обиди се внушава, че видите ли тези колко са лоши, ами ти добър ли си, демократ ли си като отричаш мнението на другите?! Такива като теб съсипаха и опорочиха демокрацията в и без това окаяната ни страна! Аман от непросветени, недоучени разбирачи добре е, че не всички присъстващи тук са съгласни и са изразили друго мнение, освен твоето!

Aip55

03.05.2013 Как нито едно правителство включително и Вие авторът не проумяхте, че първата грижа трябва да е народът да е доволен от социалната политика, тоест да има пари за един що годе нормален живот, а не да убивате народа си с глад и мизерия. За това и дума не обелихте авторе дебелоок и овчедушен мръсник/престъпник сте Вие....

vmir

08.11.2012 Стига с тези тоталитарни мании за контрол, които унищожиха пословичното усърдие и прилежност на българина в миналото... Спароток е между малцината в блога, които доказват, че тоталитаризма не е стъпкал окончателно старите български добродетели, а вие искате в условията на демокрация да ги довършите.

02.11.2013 Намери си друг слушател, аз нямам време за глупости и примитивни провокации.

freeoldmen

31.10.2013  Чичеее, де си расъл, де си пасъл? Като ти гледам годинките, доста време си живял при негодниците- комунисти, нищо не казваш в логорейните си постове за живота ти тогава...Да не си като героят от моя пост http://freeoldmen.blog.bg/zabavlenie/2013/09/22/nameren.1150998   ???

И т.н., и т.н. (На пропуснатите се извинявам.)

Нарочно оставих за десерт моя „биограф“ freeoldmen. Отидете на посочения от самия него линк и там ще видите отвратителната същност на „свободния старец“. Публикувал е 17 снимки с текст за които твърди, че е моята картинна биография. Всичките „мои“ снимки от бебе, през ученик, в казармата, на работа, до пенсионер нямат нищо общо с истината. Затова „мои“ е в кавички. Съжалявам, че в българския език няма двойни кавички. Това просто не съм аз. Толкова е елементарно за доказване…А пък текста към снимчиците е особено „добронамерен“.

Точно така си представям, че са се трудили „народните обвинители“ около „Великия Девети“, за да създават своите „изобличителни материали, доказващи фашистката антибългарска дейност на враговете на народа ни“, които са били главния обвинителен материал, изпратил на физическа и духовна смърт стотици хиляди достойни българи и техните наследници чрез т.нар. народен съд. Или пък по-просто – направо с мотиката в гърба на съседа. Като гледам днешните години на freeoldmen мога - с на порядъци по-голяма истинност от неговата справка - да твърдя, че той е бил един такъв убиец. Той лично или някой негова кръв.  

И нарочно не съм поставил „бил“ в кавички. Веднъж убил, убиецът си остава цял живот убиец. Затова хората са казали „най-добър комунист е мъртвият комунист“. И понеже това е крайно твърдение, аз не го приемам изцяло. По принцип вярвам, че какъвто и злодей да е човек, ако се разкая искрено пред Бог за стореното, той става човек като другите и те, другите, го приемат искрено за такъв. Само че за комунистите Бог не съществува!  И какво правим тогава? Чакаме „40 години“ да умре и последният, роден в робство ли? Ами, да чакаме, но ако е прав Антон Кутев с твърдението си, че комунистите се размножават…

Ето кои добронамерени блогъри са се разписали положително – с плюсче – под пасквила на freeoldmen-a:

Aip55  Политическа еволюция на идивида. Колкото и да е смешно, толкова е болезнено и трагично. Накърнен си остана обикновенният българин от политическата върхушка.....

kushel  Много ме разсмя. Оригинално

Mt46  :) Това е историята на мнозина /повечето/ наши демократи... За беда!...

Silvia  много хубави снимки тоя път!:)

fire - Много показателен пример за това какво представляват т. нар. революции в бившите соц. страни. След тях на гребена на вълната не се оказват нито по-добрите, нито по-умните, а онези - подготвените предварително за това.

vishnichka- Защото са добро упражнение за зрителната памет, харесвам разкази в картинки, но за този се изискват усилия - има и за четене!:))) Чудя се, понеже вчера го гледах и в някакъв филм, дали наистина с чаша може да се подслушва по-добре...

mitkaloto - Смях!

Petergunn - наистина хубаво.  Не съм влизал в блога от месеци. отдавна съм разбрал, че няма смисъл. Наистина това беше единствения оригинален пост от тъй-наречените "най". Другото сами може да прецените. Браво! Все още има хора, които имат нещото, заради което си заслужава да се идва тук от време на време.

Вече аз: Тук ще вмъкна съвета, който ми дава Апостоп Апостолов, защото изобщо не споделям и неговите възгледи!

Apostapostoloff - Калпав, читав- 08.09.2013

иби му мамата. Тури си ги връз кура!

АЗ не съм такъв човек.Такива са ТЕ. И не само спрямо такива като мен, но и едни спрямо други, помежду си! (Това е положителната новина в моя общо взето тъжен постинг.)

Слушайте:

Theeconomist  - Бря, бря, бряяяяяяяяяяя!!!! 01.11.2013 Събрали ми се събрали , дор трима мои почитатели Добчо, фмирчо и хопчо и чесали на Икономиста вуната! Абе чудех се снощи докато си порках, защо ме е сърбяло лявото мъдо, а то вие сте ме споменували....Сполай ви и помози Бог! :-))))

Tit  06.02.2014 - Убий пенсията! Днес цял ден от най-високото на Първа една известна българска журналистка призоваваше да не се прави увеличение на пенсиите за прослужено време, а с парите да се строят още магистрали. … А със спестените от детски надбавки за безнадежно бедните ще изпращаме известни български джурналистки на обмяна на опит в братска европейска  Ирландия! Ирландците за „Легенда за Нараяма” едва ли са чували. Щом четат известните български журналистки...  К`во ш`кажете , м?!

Freeoldmen - Четох и ми стана срамно и мъчно за такива хора, 06.02 2014

издигнали печалбата в култ. Още не са разбрали, че тези човекомразещи теории са вече минало, дори и в любимият им западен свят. Хубавото е, че го правят от партийни позиции. Ако Любимеца им беше на власт и беше направил същото, сега щяха да смятат всъщност колко много са тези мизерни левчета и колко мъдър е Вожда...

nikikm - Забравих! 7.02 2014 Видната българска пачавра и кандидат пенсионерка пискливата журналистика,да не я слушате,че тя на друг господ се кланя,не на нашия!Оня дава мангизи,положение,командировки,интервюта с потентни политици... Нашият не дава,поне на този свят.А на другия, отива този,който не е взел!

Seasonofthewitch  Не споменавайте с лошо името на б... 7.02 2014

Не споменавайте с лошо името на блогърката,че ще се обиди много и на Вас.Ще Ви изтипоса по най-безмилостния начин в световно известни издания и сайтове.Но най-вече ще Ви очерни в блога на най-четения блогър rozzata и с Вас ще е свършено for ever :)))))))))))).

Djanj  Убийствена ирония, но... 7.02 2014  Бронебойни патрони за дебелокожите ни политикани и журнаГлисти няма открити.

Ok3223  Ма ... 7.02 2014  тази умора няма. И тази мафиогадина и престъпник Тиквата Боко, паак напира за власт, а такива журналистически проститутки, като подмазвачката нагла ПИСКОВА, да му помагат в това СРАМНО ДЕЛО. като и пригласят супер мошениците ВМИР-ИСАНИЯ И ТУТАТАН КАМОНО.

Vencivaleri1951  7.02 2014  Госпожа Пискова иронизира 9те лева средно увеличение. Тоест защо не е повече. Освен цинизъма на подобнаа ирония/защото примерът с девете хляба /можело и без тях/ на една дама със доста по различен жизнен стандарт, най малкото защото бе прието в доста заможна фамилия/ то от написаното лъха незнание по въпроса. Какво иронизира Ангелина? Забелязал съм и нещо друго. Почти всички известни "червени снахи" са големи демокрлатки и лебертарианки. Не знам никоя от тях обаче да се е отказала от материалните бонуси които им е донесла фамилията в която са влезли/апартаменти, вили, влияние.../ Чудя се това дали не са комплекси по Фройд, или нагласа да "бозаш от две крави"?

Ok3223  - Стига бе шебек ... ДА СИ ЩЕБЕК ИЛИ МАЙМУНА, ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ Е ЧЕСТ. ШЕБЕК ВМИР-ИСАН, ЕЛА ГО ЦУНИ, че бил си син и на катуна, за вашия квартал е грозна вест. по съкварталец

Theeconomist  Бе на фмир му е лесно......той пенсия не чака, нали щерката е в топ 10 / не знам точно на кое / в америчко, та тя праща по мъниграма...:-)))

 




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobronameren - Съвсем накрая ще ви цитирам какво ми написа valsodar (на 08.09 м.г.)
18.02.2014 18:20
„Докато умните отстъпват, глупавите ще напредват. А редом с тях и Простотията, раждана от тях. За да се превърне в мярка, в еталон на поведение, за да изглеждат умните - глупави, а глупавите - умни. Това е и начина глупаците да изпитат усещане за сила, чрез отстъплението на по-умните, водени от максимата "В спора по-умният отстъпва". В което може и да има доза истина, ако искаш да запазиш енергията си за по-смислени неща, но има и доза неистина, която кара глупакът да се чувства прав в действията си.
И може би.. спорът наистина е безсмислен, защото глупакът отстъпва единствено, когато глупостта му е обществено разкрита и осмяна.”
Четеш ли, mikolaj - глупакът отстъпва единствено, когато глупостта му е обществено разкрита и осмяна. Истина е, която си струва да бъде запомнена!
цитирай
2. alchemist - ??
18.02.2014 19:16
Въй!
цитирай
3. hoho22hoho22 - нов начин за съдържание на постинг :)
18.02.2014 19:36
Аз ако тръгна да пиша кои какво е казал по мой адрес ще задмина спамаджиите
от категория "най-активни"
цитирай
4. mikolaj - Такава е цената на честността
18.02.2014 19:38
За съжаление такава е цената на честността- осмиват те, унижават те. По интернет е лесно да се обижда, да се "уреждат сметки" в бъдеще време, да се биеш в гърдите какво си направил/а. Но хората на живо са доста по-плахи. Затова и не бива да обръщаме внимание на подобно поведение. По-важно е какво правим в реалния си живот.

Аз също смятам, че не бива да мразим всички хора, наричащи себе си "комунисти". В крайна сметка, някога, във формата си на утопичен социализъм, тази идеология е давала защита на обикновените, безимотни хора. Но да се защитават режимите на Ленин, Сталин и Тодор Живков- това е истинска подигравка с техните жертви.

Трябва да отбележа, че за съжаление в България не се знае достатъчно за всички тези жертви. Чак след емиграцията ми в Полша узнах доста неща. Злокобни. Страшни. Кървави. А най-лошото- доказани.

Тук социалистическа партия няма. Поне не е в Парламента...


цитирай
5. freeoldmen - dobronameren, шшшт! не ме издавай де!
18.02.2014 20:03
Утепал съм 10-15 човека, много важно.
Такива беха времената, всички го правеха.
Сега ми липсват тези емоции...
цитирай
6. dobronameren - Намираме се в блог, чието мото е "Твоята гледна точка"
20.02.2014 18:50
Аз написах този постинг, за да покажа гледните точки на някои от събеседниците. Такива като "шебек, ела го цуни", "чудех се снощи защо ме е сърбяло лявото мъдо", "иби му мамата, тури си ги връз кура", "батка, тъп си като на индийски слон гъза", "що ревеш като вдовица за... сещаш се"... За какво? За малката си пенсия ли? Или за порасналия й вече ученик, чието особено изискано мнение е "Въй"? Или за онзи, дето пише, че "утепал съм 10-15 човека, много важно", ама никак не става ясно иронично ли е или е съвсем истинско?...
Огромен проблем има България със своите наглеци и откровени простаци! И за това трябва да се пише, да се говори не, ами да се крещи "Цацаров къде си?"
цитирай
7. dobronameren - Специално за hoho22
20.02.2014 19:06
Учителят (блогърът) трябва да преподава материала си (да пише постинги по конкретни теми), но трябва и от време на време да поставя оценки на слушателите си (да критикува събеседниците си за липса на правопис, за недопустимост или алогичност). Не разбирам какво лошо съм направил, критикувайки демонстрираната простащина. При това аз не прекалявам в тези неща. Най-малкото защото не съм анализирал твоите постинги hoho22. В които има малко конкретни неща, а преливат от заядливи коментари. Но да спи информация под камък.
цитирай
8. dolce - Само
22.02.2014 12:06
Само не разбрах като си злопаметен точно какво ще ми се случи?
Сигурно сега ограждаш с парите спечелени /честно и почтено/ новия конц. лагер за друго мислещите .
Помни отгоре те гледа ТОЙ и всекиму заслуженото ще въздаде!
цитирай
9. dobronameren - Изключителен наглец си, dolce!
23.02.2014 03:52
Първо - не аз, а ти заплашваш с разплата. Не аз, а ти пишеш: "Сега вие сте силни вие колите и бесите пак, поругавате МОЯТА БЪЛГАРИЯ но ще дойде ТО ВРЕМЕТО когато ако не вие децата ви ще плащат!"
И второ - Господ наистина гледа отгоре! И те вижда, dolce! Ти какво си мислиш, че Господ мисли за тебе?
Да се чуди човек откъде извира увереността ви във вашата правота! Никой не избира убийци да го управляват, ако срещу му няма насочен пистолет. А вие отдавна нямате оръжието, което може да плаши. Взехме ви го. Останаха ви клепналите пищовчета на... на цитираните в постинга ми, където ти си един от тях. Пуцай, куме, пуцай! (Не зная как по-силно да изразя презрението си към вредните за държавата ми хора като теб?!)
цитирай
10. dobronameren - Като гледам теб, стария свободник, турбото, 3223-я в редицата...
23.02.2014 04:04
отбелязвам, че нямате дори смелостта да ми фраснете един минус на написаното. А сте щели да ни вкарвате в нови концлагери, пардон - соцлагери! Страхливци! Народ щели да водят!
Добре, че сме добронамерени, та ще доживеете спокойно старините си. Виж, тук Господ не мисля, че е съвсем прав, но... Той е Господ, а аз съм просто един човек, който следва неговата правота.
цитирай
11. dolce - ще плащат
23.02.2014 06:23
Ще плащат децата за греховете на родителите си. /Цитат от светото Евангилие/ Аз на никого не съм съсипал живота , никого не съм оставил на улицата гладен и жаден. А ти и твоите господари колко човешки съдби съсипахте?
Ти "демократа" позволи да ограбят тази държава и все още имаш наглоста да въздаваш правда?
Понякога ви се чудя дали сте глупави та не видите или сте глухи та не чувате?
Само че явно бляна за "свободната инициатива" от която ще станете слуги на Момона ви заслепява та не видите лъже пророците. Или наистина ти плащат?
И заслужава ли си Цената да бъдеш родоотстъпник?
цитирай
12. dobronameren - Е, а, стига сте плашили с думи на Господа, който не е ваш.
23.02.2014 08:05
От кой свят идваш, в кой свят живееш, за кой свят се бориш да остане, скъпи dolce?
Пишеш, че в света в който си живял "на никого не си съсипал живота, никого не си оставил на улицата гладен и жаден". Изобщо не е вярно, лъжеш dolce! Още не са умрели децата на убитите от комунизма българи. И живялите при комунизма останали живи, още са живи. ТЕ ПОМНЯТ! Кого лъжеш, dolce? Защо?
Честно казано, не вярвам на тъпанар като тебе комунистите да плащат. И да са ти плащали за това по тяхно време. Ти им служиш от глупост. Че огледай се днес, ако и да не си го правил вчера. Вече не е задължително да ги избираш комунистите. Инициативата е свободна. Виж Икономиста, Чара, Пара... какви "демократи" станаха. Пребоядисват се усилено. Пишат тарикатски - и тако, и вако, а ти се пениш! И заплашваш открито! О-о-о, кого бе, dolce? Кога ще започнеш да "виждаш" и да "чуваш"?
цитирай
13. dobronameren - Стори ми се интересно, та да го споделя
23.02.2014 11:55
Героят от моя постинг nikikm е поставен на Първа от вчера (22.02) с изключително поучителния си постинг за "Геополитическото значение на Евромайдана". Четете, за да видите безсилната му злоба (слава Богу!) срещу "терористите на Запада", "плахият Янукович" и "нежните души в редиците на Беркут". Обаче! В коментариите към постинга nikikm-ов срещам още един мой герой от моя постинг - dolce:
"2. dolce - е nikin 06:12
е вече започнаха да изпълзяват и вият "демократите". Като коментара на zarenkow. Използването на събитията в Украйна от нашите плаши - путьовци е видно. Протести, вой за нарушените им права, злоба срещу инакомислещите. Факт е че в Украйна действат профашистки платени от запада и щатите екстремиски групи. Бандера дълги години бе използван тукмо от запада за борба с СССР. А ние знаем кой е Бандера. Знаем и какво вършеха неговите последователи от СС дивизия "Галичина". На теи които след малко ще нададат вой ще кажа следното - този филм сме го гледали вече, и ако 1, 2 пъти номера мина то сега бъркате дълбоко в бърлогата на мечката и я дразните. Според вас колко време тя ще бездейства? Продали сте се за паница леща. Ваша ВОЛЯ. Но всички умни и свободни хора така или инак знаем кои сте и с какво ви се плаща. Само че скоро това ще са само хартийки които няма да можете да ползвате и в селския си кенеф щото дращят. "
Същата тъпа, воинствуваща, плашеща, опасна простотия, която dolce демонстрира и при мен!
В известен смисъл съм горд, че успях да запазя своя добронамерен тон към този... излишен българин. След като дори един възпитан и сигурно по-добронамерен от мен блогър - zarenkow, не е издържал и е отговорил на dolce така:
"dolce, Мечката я дразнят тъпите комунисти 10:48
те имат точно толкова общо с Русия, колкото фашистите с Германия. Крайно време е да заминат в небитието инакомислещите фашисти. Постепенно са вижда неизбежното отърсване и стопяването на периметъра от тази зараза. Янукович ще е следващото бясно куче обесено със златен писуар на краката."
цитирай
14. dolce - прост
23.02.2014 22:15
прост - край на коментара ми спрямо теб!
цитирай
15. dobronameren - Голям отговор, няма що
24.02.2014 08:05
Въпросите, по които спорим, са твърде значими, за да ги отхвърляш само със силата на собствената си злоба. Такива хора като тебе няма перспектива в демокрацията към който върви светът на цялата Земя.
цитирай
16. dolce - demokraciq?
24.02.2014 19:03
къде го видя това чудо?
няма такова животно
а ти си заблуден злобен лумпен /без съжаляние/
мога да споря с теб ама в спора повишаване на тона и сипене на обиди не са аргумент
ИЗВИНЯВАЙ - ще ти дам един цитат: 'може да не съм съгласен с теб но бих умрял за да имаш право на лично мнение' Волтер.
е от тук нататък няма какво да си кажем с теб !
цитирай
17. dobronameren - Нямало демокрация?! Каза dolce. Помощ!!!
24.02.2014 19:38
И понеже аз съм твърдял такова нещо, съм бил един заблуден злобен лумпен. И прост - виж два коментара по-нагоре. (Значи 4 обидни определения, ама ми вика, че аз съм сипел обиди.) Иначе пише ТОЙ, умирал, за да имам АЗ право на свободно мнение. И допълва, че оттук нататък няма какво повече да си каже с мен.
Как действа мозъкът на този човек? Боже, кога ще си прибереш вересиите?


цитирай
18. mikolaj - Компромис
26.02.2014 12:29
Вижте, хора, тази демокрация днес не ни дава свободата, която искахме. Това е ясно, но това не значи, че трябва да вървим към нова диктатура. Донякъде разбирам какво казва долче- днес се твърди все по-често, че в цялата Западна цивилизация съществува една илюзия, че сме свободни. Но това не значи, че по времето на "социализма" сме били много свободни. Истината е казана още от Фром: това, че днес няма нацизъм (това са думи от 70-те години), не значи, че не трябва да се борим за свободата си всеки ден. А истината е, че хората са роби на материалното; станали сме алчни; брат се кара с брата, син с баща си, и т.н.

Трябва ни повече уважение един към друг. Според мен тогава и "комунисти", и "антикомунисти" ще станат много по-умерени, и може би ще се стигне до компромис.

Друг шанс нямаме. Америка и СССР също стигнаха до компромис много пъти, иначе днес нямаше да ни има.
цитирай
19. dolce - само да
27.02.2014 19:53
Само да ти поясня нещо. 'може да не съм съгласен с теб но бих умрял за да имаш право на лично мнение' Волтер. Не съм го казал аз, все пак съм комунист според теб и русофил та от де в един такъв екземпляр мозък?
Аз не искам някакъв чиновник нейде си пък било това и в Брюксел да ми казва какво е добре за мен и моето здраве.
Не искам живота ми да се управлява от лобисти. Не искам да дишам въздух в който се стелят отрови, не искам лекарства които не са безопасни, не искам от храна която консумираме на жените да им раснат мустаци по големи от моите.
Това не искам и затова не желая ТВОЯТА ДЕМОКРАЦИЯ!
Държават е сбор от хора събрани за да бранят интересите си нали?
Е в тази държава никой не брани моите и никой не му пуказа за моето мнение. Ако това не е фашизъм здраве му кажи.
цитирай
20. dobronameren - Първо, не съм сигурен дали Волтер е изказал мисълта,
28.02.2014 16:33
която цитираш, но това няма никакво значение, ако ти, dolce, я спазваше. А ти само я цитираш (вероятно за да ме "уплашиш") след което тотално я загърбваш. Нали, ако ще умираш ти, за да имам аз правото да си кажа мнението, това никак не се връзва с обвинението, че държавата и аз вкл. сме фашисти, защото не сме ти бранили интересите, твоите интереси! И защо фашисти бе, dolce, а не комунисти? О, да! Защото комунистите са ти бранили интересите, твоите интереси! Знаеш ли колко хора са убити, затрити, унижени, изличени още от раждането си, от комунистите, докато са бранили твоите интереси, не моите, dolce!
Казваш, че тогава сме имали всичко, храните, лекарствата, въздухът, дори отношенията помежду ни, били кристално чисти?! А сега не са. Кого лъжеш? И с каква надежда за успех? Казваш, че сега имало лобизъм и диктат от Брюксел. А преди, тогава, нямаше лобизъм, нямаше диктат, така ли? Милият! Наглец си. И нищо не може да те извини! Волтер, а? Айде, не посягайте към Европейския Ренесанс! В който твоите другари с интересите, не искате да влезете и който винаги и сега, мечтаете да "гръмнете".
Чакам да ми пишеш, че комунистите не са убивали. Не се хаби! Отговорили са ти вече - тук, в коментар 4-ти, например: "... да се защитават режимите на Ленин, Сталин и Тодор Живков- това е истинска подигравка с техните жертви. ... а има неща... Злокобни. Страшни. Кървави. А най-лошото- доказани."
цитирай
21. dobronameren - Докато размишлявам над съвета, че е необходим все пак компрмис
02.03.2014 08:46
с такива блогъри като dolce, ето какво намирам днес - коментар на dolce към един вчерашен постинг:
"16. dolce - еййййййййййййййй 01.03 21:04
Глупави сте соросоиди! Тъпи сте! Русия няма да позволи на некви дойчета да се доближат до нейните граници. За хамериканците да не говоря. Па си имате отгледана армия дет за хуй не става и при това член на некво НАТО. Аз с 300 запасняци на моя възраст ще ви разкажа играта бе глупаци. Ама още не му е дошло времето.
Плащат ви плещете си ама и внимавайте че после ще оите на каторна у аризона там щи ви ареса ОБЕЩАМ ВИ!"
Волтер, а? Поне правописа да беше научил "фатмакът dolce", както е наречен въпросният малко по-надолу в коментарите. Не от мен, разбира се.
цитирай
22. yoan2015 - След като си имаме "прерод...
20.06.2016 17:21
След като си имаме "прероденият" Ботев, защо пък запаснякът dolce да не е "прероденият" Леонидас, нищо, че си пикае в калеврите.
цитирай
23. yoan2015 - Между - другото да поясня, и аз като ...
20.06.2016 17:27
Между - другото да поясня, и аз като помощник адвокатина имам време и съм се зачел, добре, че не съм от тез дето умират та другите да могат да бъбрят свободно. Здрав кърпел, това е оправията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872444
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031