Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2015 22:00 - В ЗАПАДНИЯ РАЙ: ЕПИДЕМИЯ ОТ ИЗНАСИЛВАНИЯ НА БЕБЕТА
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 5127 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 06.03.2015 22:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
 
Доста често се срещат твърдения, че скандинавските страни са витрина на Запада. Едни от най-високите доходи в света, уредени социални системи, мулти-културно общество, широко отворено за легални и нелегални имигранти от Азия и Африка. 
Въобще, дори не просто витрина - а направо реализираният на практика западен рай. Едва ли не осъществената утопия и сбъднатата мечта на човечеството за справедливо, хармонично и най-вече, естествено, демократично общество. Тоест, ето на способна демокрацията - ни повече, ни по-малко да построи направо рая на Земята... 
При наличието на такъв привлекателен образ на райската витрина на Запада, естествено, е любопитно да погледнем какво се случва отвъд витрината. Вътре в самия рай. Да се порадваме малко на демократичната хармония в нейния завършен вид. Кулминацията, така да се каже, на самата демокрация. 

И като надникнем отвъд така широко рекламираната витрина на западното общество, ще видим следното... 

В скандинавските общества зачестиха случаите на изнасилване на бебета. 
Полицията съобщи, че бебе на възраст 1 месец е групово изнасилено в Драмен, Норвегия, като в оргията са участвали също майката и бащата. От домовете на "инфантофилите"-съучастници (така в Скандинавия наричат сами себе си любителите на секса с бебета) са иззети хиляди видео-клипове и снимки на оргии. Криминалната полиция ("Крипос") твърди, че броят на "инфантофилите в Норвегия се увеличава - а засега повечето изнасилвачи на новороденото момиченце в Драмен дори не са арестувани. 

Това беше съобщено на 2 март 2015 г. по Централната норвежка телевизия NRK. 
По този начин Норвегия за пръв път призна официално и публично наличието на "инфантофили" сред своите граждани. Телевизията съобщи още, че...

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...

 



Гласувай:
11



1. vencivaleri1951 - Знаеш ли какво е обяснението за тези извратени аномалии?
07.03.2015 13:13
Все пак това са наистина много напреднали общества, със сериозни социални и правозащитни завоевания, а се гледа през пръсти на тези издевателства срещу децата.
Умът ми не го побира. Спомням си какъв бетселър стана автобиографичната книга на Кински баща. Той без никакъв свян описва там кръвосмешения със сестра си и майка си. По късно от признанията на дъщерите му се разбира, че и те са били обект на сексуалните му "подвизи" Иначе господинът е голям актьор с не лошо перо. Можел е да има /и е имал/ която си пожелае, а злоупотребява с децата си!?
По страшното е , че правоохранителните органи и обществото там сякаш застават зад подобни действия. Законно в Холандия бе призната партия на педофилите.
Ние впрочем започнахме да ставаме наясно с тези неща след като много родители от смесени бракове останаха без право да отглеждат, дори да виждат децата си само защото се възпротивиха на подобни издевателства над рожбите им. Тук ако опердашиш някой мангал с безброй престъпления зад гърба си същите тези общества те сочат с пръст, разкарват те по съдилища и те осъждат, а в собствените си страни стоят безучастни на такива гадости. Има нещо което не знаем вероятно-не са покорни и пасивни тези народи ...В никакъв случай не са!
цитирай
2. lyubomircholakov - Все пак това са наистина много на...
07.03.2015 21:35
[quote=vencivaleri1951]Все пак това са наистина много напреднали общества, със сериозни социални и правозащитни завоевания, а се гледа през пръсти на тези издевателства срещу децата.
Умът ми не го побира. Спомням си какъв бетселър стана автобиографичната книга на Кински баща.

Обяснението е в рухването и загубата на религиозните основи на обществото. Това, което различава човека от животното, е религията, вярата в Бога, съответно в дадените от Него морални ценности. И оттук: страхът от Божието наказание, ако човек престъпи тези ценности. В момента, в който човек престане да вярва в Бога, съответно престава да вярва и в това, че ще бъде наказан от Него. Тогава защо да спазва тези морални норми, които представляват винаги някакви ограничения пред желанията му?
Именно затова и Достоевски е казал: "Ако няма Бог - значи всичко е позволено".
В момента на Запад няма Бог - следователно, всичко е позволено. Виждаме последиците: педерастия, инцести, секс със животни, разрушаване на семейството и като крайна и генерална последица: унищожаването на самото общество по една много проста и елементарна причина - намаляване на раждаемостта именно поради разрушаването на семейството и моралните норми. Защото всяка религия крепи семейството, където именно се раждат и възпитават децата. Премахне ли се религията, премахва се и семейството. Премахне ли се семейството - премахват се и децата. Премахнат ли се децата - премахва се бъдещето. Обществото просто физически започва да намалява и да се свива, пристигат нашественици (при това улеснени от "петата колона", която е вътре в самото общество), изместват коренните жители, както вече става в много анклави по целия Запад - и цивилизацията, изградена въз основите на тази религия, бива унищожена, за да се настанят нашествениците.
А коя е петата колона? Онези, които по една или друга причина искат да унищожат съответното общество, в случая християнското.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3749340
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031