Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2015 21:54 - КОНСПИРАЦИЯТА "ЦИЦОМОЛ"
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 3594 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 26.03.2015 21:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image.

 Във "фейсбук" се появиха някои предположения и хипотези, почти в областта на конспирологията, относно нашумелите напоследък инциденти в големите магазини тип хипер-маркет, получили в България популярното название "мол". 

Но, да караме поред... 

И така, една майка се разхожда в "мол" точно по времето, когато бебето й огладнява и започва да плаче...

Всъщност, кога се е случило това? От многобройните публикации в нета не става твърде ясно. Някои твърдят, че било преди половин година.
Но, както и да е - нека се вгледаме в конкретния случай... 
Майката, може би, не знае режима на своето бебе, тоест, кога то огладнява и започва да плаче. Нали, ако знаеше, нямаше да се разхожда по молове, а щеше да си е вкъщи, за да го нахрани? Поне това е нормалното за една майка. Но, нашата майка, която явно предпочита разходките по молове пред грижите за детето си, решава да го накърми насред мола. Разголва цица, без да се вълнува от присъствието на хора наоколо, и започва да кърми. 

Дотук нищо лошо. Щом бебето е доведено така в мола, че в определения му за хранене час да бъде именно в мола и никъде другаде, трябва да бъде нахранено. Какво да се прави? То си иска своето, без да се интересува къде се намира. И с пълно право. Откъде, горкото, да знае, че майката ще предпочете да се разхожда по молове, вместо да се съобрази с неговите часове за хранене? И не само за хранене, но и за преповиване, и за спане - едно бебе иска доста грижи, които трябва да бъдат на първо място в живота на майката вместо разходките по молове. 
Майката с разголената цица кърми, значи, бебето си сред навалицата - а охраната решава да я улесни в това и занимание, и й предлага да се настани в специалната стая за майки с деца, където очевидно ще й бъде по-комфортно, има необходимите условия и т н. 

Майката обаче отказва под предлог, че... в стаята миришело неприятно. 

Е, какво пък, и това е напълно възможно. Такива стаи наистина се намират обикновено в близост до тоалетните, нищо чудно да прониква кофти миризма. В такъв случай, щом иска, нека да си кърми сред навалицата. Бебето, така или иначе, трябва да бъде нахранено. Явно е свикнало само на естествена кърма, не е вкусвало изкуствено мляко от тия, пластмасовите шишета - и, всъщност, така и трябва: природната био-храна си е за предпочитане на всяка възраст. 

И тогава майката решава да се оплаче в БХК - Българския хелзинкски комитет. 
До ден-днешен не е ясно защо е решила да се оплаква. 
Защото охранителят е решил да я улесни, като й обясни, че има специална стая, която да я улесни? 
Но нали в такъв случай би трябвало да му благодари, а не да се оплаква в БХК? 
Защо да се оплаква? Човекът е бил любезен, опитал се е да помогне, не е знаел, че майката вече е подушила неприятна миризма в съответната стая и се е отказала от нея. 
Между другото, няма оплакване от страна на майката, че охранителят се е държал грубо, с насилие, нито пък тя сигнализира за такова насилие от страна на други служители от мола. Опитали се да помогнат, не успели, тя останала да си показва цицата, пардон, да "кърми" - хубаво, няма лошо... 

Няма лошо - но има странно. 

Странното е намесата на БХК. 
БХК е организация с извънредно благородни цели. Поне така, както са обявени публично... Защита на правата на малцинствата и прочее. Който иска да види по-подробно благородните цели, може да влезе в сайта им. 
И ето, че Българският хелзинкски комитет, една от основните цели на който е защитата на правата на малцинствата, изведнъж решава да защитава правата на една жена от мнозинството. 

На една българка. В смисъл: не просто българска гражданка, а дори етническа българка. Така да се каже: направо сензация в практиката на въпросната организация с благородните цели...

ПРОДЪЛЖАВА ТУК...




Гласувай:
10



1. dedenze - Не става ясно майката хубавица ли е и има ли силикон в цицата !?
27.03.2015 15:08
Къде е бащата ? Ако беше мюсюлманка с бурка, какво щяха да я правят за да се разбере, не е ли въоръжен мъж от ислямска държава 12 !? Ами ако е травестит в оскъдно облекло !? Тези от БХК имат много работа, странен е статута и правата им - слушат ги !? Този морално - етичен, битов проблем, не може да се реши в България, нямаме нито законите, нито нужния ментален капацитет! Затова да се разгледа в Брюксел и Американския конгрес! Що се отнася до десетките малтретирани, убити и самоубити бедняци, нещата са несъществени, защото потърпевшите имат ниска, материална стойност и делото не може да се състои, възможна е само глоба по карнетка !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3764125
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930